12-11-28. Världens bästa mammas födelsedag.

.
Eftersom snön har kommit till Linköping (faktiskt har den lagt sig för att stanna verkar det som), eftersom det bara är två dagar kvar av november och eftersom min pluggmotivation ikväll är oerhört låg så sätter jag på min jullista på Spotify, plockar jag fram det lilla julpynt jag har (röda blockljus från Ikea samt ett doftljus och en tomte jag fick av Olivia och Kim i födelsedagspresent), byter till röda kuddfodral och byter ut den lila filten mot en röd. Kanske målar jag naglarna röda också, som grädde på moset.
Nu vet ni hur man skapar julkänsla i ett studentrum.

12-11-26. Monday morning you sure look fine, Friday I got travelin' om my mind.

.
Matildas bild
Idag har jag syndat. Jag har ätit godis. På en måndag. Men sånt får man göra om man klarar tentan. Så himla lättad! Skönt att slippa plugga till omtentan under vårt korta jullov. För övrigt längtar jag till julen och nyår - att träffa alal nära och kära, och bara pausa. Längtar till januari också, för då bär det av till Trysil för ett par dagar i skidbacken. Spontant och såhäär kul!

12-11-25. Sysselsättningen för kvällen.

 
Införskaffade denna fina bok, som jag nu har fyllt med ännu finare bilder och foton.

12-11-21. Inspiration.

Min lilla plugghörna. Jag hoppas det inspirerar och motiverar mer än vad det får mig att drömma mig bort.

12-11-20. Tillbaka.

(De två sista bilderna är Linns, de två första komer från min Instagram, elinkarinlinnea)
En helg i Oskarshamn är alltid välbehövligt, och så även denna. Hade tid att träffa alla de jag ville träffa (och några till), gå på öppet hus på min gamla gymnasieskola, ha två kalas, dansa på La scala och bevittna slagsmål på Hamngatan. Det är tur att det inte sker så stora förändringar i Oskarshamn, så jag känner igen mig när jag väl kommer hem. Nästa gång blir för jul och nyår. Har redan börjat fundera på planer till nyårsafton. Planering är nyckeln till framgång! haha

12-11-14. You work so damn hard to please them, to show them you're special.

.
.
Två mycket högkvalitativa bilder på en liten förändring som skett på mina 13 kvadrat. Längtar efter att julpyntet ska flytta in. Ska nog plocka med mig lite hemifrån Oskarhamn.

12-11-13. Syjunta.

Symöte och tacos hos Emely igår när vi tog tag i att fixa våra overaller. Har efter detta lärt mig att limma revärer (banden på sidorna) och namnet tar sin lilla tid.

12-11-12. Lyckan var nog för enkel för att förstå den.

.
Fick en liten påminnelse om svunna tider när jag läste Linns blogg idag. Så många fina bilder som visar vår fina och så oerhört roliga studenttid. Så fina minnen vi skapade och nu har sparade tillsammans. Många skulle kanske vilja uppleva det igen, men det vill inte jag. Det var så perfekt, altihop, och skulle vi göra det igen skulle reprisen inte kunna bli lika bra. Så kan bara tacka och bocka, för minnena jag har med mina fina vänner och till Linn som bjöd på ett extra leende såhär på kvällskvisten.
 

12-11-11. In an octopus's garden.

Igår var det ekonomdamernas tur att roa sig. Simmare, sjögräs, pirater, sailors, båtar, sjöjungfrur och en och annan badanka hoppade på dammidagen Pleasure cruise. 

12-11-10. I am always in this twilight.

Efter två veckors väldigt intensivt pluggande har jag skrivit tentan, kommit ur externredovisnings-bubblan (A-huset på campus) och tillbaka till den verkliga världen. Obama har blivit omvald, jag har haft finbesök av mamma, mina syskon och farmor, bakat lussekatter och varit på tentafest. Det är väl det viktigaste som hänt. Har för övrigt inlett min sista vecka som 18-åring, så nästa helg bär det av hem till Småland och lilla Oskarshamn. Ska bli så skönt att komma hem. 
 

12-11-02. Femton timmar.

Det är fredag, halloweenhelg och jag kom precis hem från skolan. Klockan är 23:10 nu. Åkte dit ungefär 07:40 i morse. Har alltså varit där i typ 15 timmar. Fatta 15 timmar! Slog mitt personliga varaiskolan-rekord med hästlängder. Många hästlängder. En bonus: jag kan inte gå och lägga nu.. Korridrens allrum har intagits av typ 20 personer som festar, spelar hög musik (dålig hiphop till råga på allt) och har det så trevligt så. Nej jag är inte bitter, varför skulle jag vara det?
 
Update: lördagmorgon, kl 09:30. Jag är tillbaka i skolan.

RSS 2.0