12-10-31. All I wanna do is make it right and run back to you.

.

12-10-30. Please say the words I long to hear.

.
Fin gammal bild på fina gamla vänner.

Här i Linköping händer det inget annat än plugg i princip. Om dagens händelse är att man får ett vykort, då är inte variationen allt för stor. Kortet var från min faster och det gjorde mig glad, så nu orkar jag nog plugga ett par timmar till innan det bär av till gymmet. Imorgon blir det dock andra bullar, kvinnorna i mitt liv (mamma, mormor, farmor och min lillasyster) kommer ch hälsar på, vilket jag sett fram emot länge nu! Första gången farmor är här dessutom. Kommer bli asnice!

12-10-27. Punching a dream.

Har aldrig varit med om något liknande och vågar nog påstå att jag inte kommer vara med om något liknande heller i framtiden. Detta var utan tvekan det lerigaste någonsin! Tror inte det syns (vilket i och flr sig var målet med den här dagen) att både overallen och skorna var vita från början. Skorna var det bara att säga hej då till, men efter en dusch och en timma i tvättmaskinen så är nog overallen användbar igen. Kan också tillägga att mitt hår var grått och kändes som dreadlocks efter all lera. Hur som helst, sjukt rolig dag med massa roliga lekar, korvgrillning, Gangnam style och Bengt-dansen. Känndes lite som att vara nolla igen. Och Ellen, ovven får tvättas en gång, vilket är efter invigningen. Efter den gången får du endast tvätta den om du har den på dig. Så det så!

12-10-26. Imorgon åker den på.

Äääntligen vankas det overallsinvigning! Premiären för ekonomettorna i sina kritvita overaller. Ryktet säger att det tydligen ska bli det värsta stöket i mannaminne. (Slutsats; lika bra att spendera en stund i tvättstugan på söndag. Tror inte den kommer vara lika vit när jag kommer hem.) Måste erkänna att jag är aningen nervös. Har ju ingen aning om vad som väntar egentligen! Har provat ett flertal kombinationer av kläder under overallen. Lager på lager är ett måste eftersom det blir en heldag ute i det kalla och blöta. Förhoppningsvis kommer det ingen snö! Och snälla vädergudar, jag lovar att aldrig mer klaga på den eviga motvinden i Linköping om ni ser till att höja temperturen en aning i morgon. 

12-10-25. Good things come to those who work their asses of and never give up.

.
.
Jag vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna hela två överaskningar på en dag, men karma verkar vara på min sida nu. Ida hade bakat suuupergoda kärleksmums som hon bjöd mig och Olivia under dagens study session, och min världsbästa mamma skickar brev med diamanter och choklad. Kanske tyckte någon att glassen och Dexter-avsnittet inte var en tillräckligt stor belöning för att jag klarade organisationskursen (som jag fortfarande är så lättad och glad över!). Vem vet? Motiverande var de i alla fall, båda överaskningarna. Tillräckligt motiverande för att jag skulle ge mig ut snöovädret (okej, snöoväder var väl att ta i, men hallå snö i oktober, liite väl tidigt va) och cykla till gymmet. Det hade aldrig hänt för ett halvår sedan. 
CSN kom in på kontot idag, så för att fira det (och kanske glömma att vår studieskuld just växte med typ 6500) blev det lunch på Zenit, en restaurang på campus, med Team Taco. Ännu en motivationsmorot och en go student-tradition! Livet <3

12-09-24. Glad för det lilla.

En bild på mig och min störtsköna klasskompis Rebecka, från när vi firade att organisationskursen (äntligen) var slut. Blir så glad varje gång jag ser den! Vi hade verkligen lika roligt som det ser ut att vi har. För övrigt har jag lagat köttfärssås till åtta matlådor idag. Det ni!
 

12-10-23. Firar.

Förtjänar inget mindre än lite glass och ett Dexteravsnitt. Fick reda på idag att jag fått godkänt på rapporten i förra kursen, organisationsteori, och klarade därmed hela kursen. GUTT! 

12-10-22. En helg och ett box-pass senare.

 
Den senaste tiden har gått i Oskarshamns tecken: har umgåts med Nikki och Ellen - hårfärgning i Skäggetorp den här gången. Nea och Sanna hälsade på i hegen, vilket var hur mysigt som helst! Plättar och film på fredagen, sovmorgon, en sväng på stan och tacos hos Mia på lördagen, och till sist en promenad runt Campus på söndagen. Men alla små fikapauser i Baljan med min plugg-grupp får vi inte glömma! Inte heller kvällen hos Emily (även hon bor i skägget) med Team Taco. Tacos stod som vanlgit på bordet och det blev många härliga skratt! Vi imponerades även över Emilys pojkväns sjukt ordningsamma sätt att packa. Imponerande!

12-10-15. Nånstans har man väl i alla fall kommit om man vet vad man behöver.

.
Medan regnet öser ner utanför mitt fönster händer det grejer i mitt lilla studentrum. 
Första bilden är från mitt rum hemma i Oskarshamn, andra min nuvarande lägenhet (när jag var nyinflyttad) och den sista är från idag. Framkallade en massa bilder för några veckor sedan och nu har dom äntligen kommit! De flesta kommer hamna i album, men några platsade på väggen. De nya bilderna är bland annat från studenten, balen, några av sommarens alla äventyr och från min första tid i Linköping. Nöjd? Jajjemen!

12-10-14. "Jag är i Olso med ditt ex, men det är inget mellan oss"

.
Tre kära vänner, två av dem kommer hit i helgen. Längtar såhäär mycket!
 
Pluggar, lagar matlådor (korv stroganoff, sjukt gott!), promenerar, pratar med mormor och mamma i telefon, pluggar lite till, städar lite, pluggar och dricker kaffe, köar till Pallen (halloweenfest) och pluggar i Kårallen. Galenskaper!

12-10-13. Fortsättning.

pic stjohnswood.
Hade jag sagt för tre år sedan att "Zac Efron är snygg" hade jag blivit arg på mig själv. Jag har inte riktigt belägg för det längre tycker jag , hehe.

12-10-13. In the clearing stands a boxer and a fighter by his trade.

.
 
 
Vad har hänt sedan sist? Har spenderat en mysig eftermiddag med Nicole då vi åt pepparkakor, drack mjölk och kollade Gossip Girl, jag har försökt klippa upp ett cykellås utan större framgång (nej, jag bedriver inte någon versakmhet som cykeltjuv, det var faktiskt mitt eget) och varit på finsittning (ELINs Årsbankett) som bjöd på riktigt fin middag med trevliga bordsgrannar och god mat! Tränar gör jag också och pluggar gör jag lite när jag hinner (hehe), så är livet i Linkan.

12-10-10. Finbesök.

 

Vinkade precis av en fin vän som gjorde en snabbvisit här på 23 timmar. Som vanligt när jag träffar vänner med bil utnyttjar dem (hehe) och tvingar dem skjutsa mig till Tornby och IKEA. Varför ändra på något som funkar liksom? God mat har lagats, en långpromendad/guidad tur i det jättefina höstvädret hanns med och jag har blivit helt snurrig i huvudet efter att ha sett Inception. Ett jättebra dygn! 
Kan tillägga att organisationsuppsatsen är inlämnad, och det är såhääär skönt! Nu är det bara att vänta och hålla varenda tumme och tå för att jag ska bli godkänd och slippa kompletering. 

12-10-07. I Småland.

Överraskade familjen med att komma hem en kväll tidigare än utlovat. Snyltade skollunch på Oscars med gamla skolkompisar, överraskade Sanna och sedan en kort fika på stan med stalltjejerna. Kära återseenden och jobbiga avsked. Mycket tid har spenderats med släkt och familj, i stan och på landet, vilket behövs i tider som den här. Lugnet hemma blir genast så underbart när jag annaras bor i korridor. Uppsatsen blev klar till sist och på lördagkvällen hann jag med att hänga mer med mina kära vänner. Ja, det har varit en bra helg, trots allt.

12-10-01. Skaffar jag en kanin ska jag döpa den till Pancakes.

.
Matildas bild från när vi firade Nikkis 19-årsdag.
 
En dag på stan, pankakslunch och bara umgås med en fin vän. Ganska jättegutt och precis vad jag behövde!

RSS 2.0